|
Kustguide
|
Sjösidan
|
Projekt/Utbildningar
|
Föreningar
|
Kustkultur
|
Sjölänkar
|
Uppdaterad:15-05-19 |
| Rättelser i ordinarie sjökort enligt Ufs (Sjöfartsverket) |
| Sjöfartsverket ger ut Underrättelser för sjöfarande (Ufs) och Underättelser för båtsporten (Ufb). Du kan hämta de senaste rättelserna direkt från Sjöfartsverket. |
| Rättelser av fritidskorten Lövstabukten, första upplagan. |
| Här meddelar vi senaste nyheterna som rör navigation på vattnen som innefattas av Lövstabukten, Grepen och Hillevik. En del rättelser är länkade direkt till respektive sjökortsdel. På så vis blir det ännu enklare för dig att föra in rättelsen i ditt eget kort. Aktuellt inför år 2000 är ett samarbete mellan kommun, båtklubbar och lotsar för att bibehålla annars nedläggningshotade leder. |
| Du är också välkommen att själv anmäla fel eller nyheter som du upptäckt eller känner till. Notera dock att en andra upplaga av Fritidskort Lövstbukten finns. Information om det hittar du under Sjösidan/Sjökort/Lövstabukten. |
| Övriga fritidskort presenteras och rättas var och ett under Sjösidan/Sjöskort. |
Anmäl fel och nya grund Rättelser tom 15-05-19
| Rättelser fritidskortet Lövstabukten, upplaga 1 tom 15-05-19 |
Varningar!
Muddrad led 1. 60 39' 02,00" N 17 33' 11,83" E2. 60 39' 02,74" N 17 33' 11,51" E3. 60 39' 03,40" N 17 33' 11,45" E4. 60 39' 04,20" N 17 33' 11,40" E5. 60 39' 04,86" N 17 33' 11,40" E6. 60 39' 05,60" N 17 33' 11,46" E7. 60 39' 06,30" N 17 33' 11,76" E8. 60 39' 06,95" N 17 33' 12,39" E9. 60 39' 07,44" N 17 33' 13,50" E10. 60 39' 07,76" N 17 33' 14,74" E11. 60 39' 07,80" N 17 33' 16,08" E12. 60 39' 07,84" N 17 33' 17,72" E13. 60 39' 07,86" N 17 33' 19,20" E14. 60 39' 07,85" N 17 33' 20,71" E15. 60 39' 07,80" N 17 33' 22,20" E16. 60 39' 07,67" N 17 33' 28,15" E Skissen är lite nedskalad. 17. 60 39' 07,62" N 17 33' 31,14" E Ladda hem den, skriv ut den (då blir den större) och18. 60 39' 07,65" N 17 33' 32,71" E klistra fast den på ditt sjökort!19. 60 39' 07,31" N 17 33' 23,98" E |
| Uppdaterad: 02-11-30©Webgraph Uppdatering |